Način plačila

V naši spletni trgovini so omogočeni naslednji načini plačila:

1. Plačilo na obroke Diners Club International:

Možnost nakupa na od 2 do 24 obrokov. Minimalni znesek kredita znaša 80 evrov, minimalni znesek obroka pa 40 evrov..

2. S kreditnimi karticami Activa, Visa, Visa Electron, Diners, American Express, MasterCard, Maestro:

Kreditne kartice omogočajo hitro in enostavno plačevanje. Potem, ko izberete izdelke, vas preusmerimo na varno povezavo Banke Koper, kjer lahko brez skrbi vnesete podatke o svoji kreditni kartici.

3. Po predračunu na naš transakcijski račun:

Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na vaš elektronski naslov sporočilo, na katerem so izpisani vsi podatki za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic in namen plačila. Predračun velja 5 dni.

 

 

Za plačila preko tretje osebe (kreditne kartice) veljajo tudi splošni pogoji uporabe teh plačilnih sistemov. Na te splošne pogoje nimamo vpliva, zato vam priporočamo, da si jih ob vsakokratni transakciji pogledate in preberete. V naši spletni trgovini uporabljamo ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil. Za varnost transakcij, opravljenih preko tretjih oseb, ne odgovarjamo.

V bodoče bomo našim kupcem omogočili tudi plačevanje po povzetju. Odkupnino boste v tem primeru plačali pismonoši ob dostavi pošiljke. Če vas v času dostave ne bo doma, vam bo pismonoša v nabiralniku pustil obvestilo, s katerim lahko naročene izdelke plačate tudi ob prevzemu v vaši enoti Pošte Slovenije.