Please specify menu style in settings.
                                         

Varnost osebnih podatkov in piškotki

Zasebnost in zaščita vaših osebnih podatkov

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.

hranimo vaše podatke. Uporabljali jih bomo izključno v namene, ki so navedeni, ko jih posredujete. Vaše podatke bomo trajno varovali pred zlorabo, nepooblaščenim dostopom, izgubo, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Pri obisku našega spletnega mesta oziroma v nakupnem procesu od vas zahtevamo osebne podatke. Njihovo posredovanje je prostovoljno. Spodaj opisujemo vrste osebnih podatkov, ki jih zbiramo, način uporabe in varstva vaših podatkov ter načini, na katere lahko stopite v stik z nami.

S prijavo na elektronske novice nam posredujete vaš elektronski naslov. V kolikor se prijavite na naše elektronske novice, bomo vaš elektronski naslov uporabili za obveščanje o področjih, za katere nam dovoljujete obveščanje, o tem vam bomo pošiljali novice, akcije, popuste.

številko, mesto, elektronski naslov, telefonsko številko oz. naziv in naslov podjetja z njegovo davčno številko. Te vaše podatke potrebujemo zaradi dostave kupljenih artiklov in izdaje računa oziroma za potrebe izpolnitve naročila. Na elektronski naslov, ki nam ga boste posredovali ob nakupu, vam bomo poslali potrditev naročila in obvestilo o pošiljanju blaga.

Poleg zgoraj navedenih razlogov podatke hranimo tudi za primer morebitne dodatne komunikacije s posameznim kupcem v vezi z naročilom v spletni trgovini. Smo edini lastnik podatkov, zbranih na tem spletnem mestu. Zavezujemo se, da jih ne bomo posredovali tretjim osebam, razen za namen potrditve veljavnosti nakupa s plačilno kartico, Paypal-om in dostave izdelkov. V naši spletni trgovini sicer uporabljamo ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil. Osebne podatke hranimo toliko časa, kot dovoljuje veljavna zakonodaja.

V kolikor želite osebne podatke spremeniti ali želite, da jih trajno ali začasno prenehamo uporabljati za namene, za katere ste nam dovolili, nam pošljite elektronsko sporočilo na inpro.trgovina@inpro.pro

Če menite, da je prišlo do kršenja določb o varstvu vaših osebnih podatkov, nas prosimo obvestite na naš elektronski naslov inpro.trgovina@inpro.pro. Zadevo bomo preverili, ustrezno ukrepali in vam odgovorili v razumnem času. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla svojega elektronskega naslova. Za točnost posredovanih podatkov ne odgovarjamo

Piškotki

Kaj so piškotki?

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani jih imamo na svojih napravah, preko katerih dostopamo do spleta, računalnikih, tablicah, mobitelih, shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. So  namreč majhne besedilne datoteke, ki se ob obisku naše spletne strani Inpro naložijo na vaš računalnik. Piškotki so shranjeni v datotečnem imeniku posameznega spletnega brskalnika. Ob naslednjem obisku spletnega mesta bo brskalnik prebral piškotek in posredoval informacije spletnemu mestu ali drugemu elementu, ki je nastavil piškotek. V kolikor želite izvedeti več o teh tehnologijah in njihovem delovanju, obiščite ustrezno spletno mesto, denimo www.allaboutcookies.org.

Zakaj in kako uporabljamo piškotke?

Piškotke uporabljamo kot orodje, s katerim vam ponudimo prijetnejšo izkušnjo pri obisku našega spletnega mesta. Z nastavljenimi piškotki poskušamo ugotoviti, katera vsebina na naši spletni strani vas zanima, zato si vas ti zapomnijo, kadar se nanjo vrnete. Služijo lahko zbiranju informacij o načinu, na katerega uporabljate našo spletno stran in posledičnemu prilagajanju njene vsebine ob vašem naslednjem obisku. Piškotki ne shranjujejo informacij, ki bi omogočali prepoznavanje posameznih oseb, uporabljamo namreč le šifrirane informacije, ki jih zberemo s piškotki. Piškotki, ki jih uporabljamo, ne škodijo vašemu računalniku.

Zakaj omogočiti piškotke?

V kolikor želite popolnoma izkoristiti funkcionalnost in  vsebino naše spletne strani, je potrebno piškotke omogočiti. V kolikor piškotkov ne boste omogočili, bo vaš obisk naše spletne strani lahko omejen v funkcionalnosti in uporabniški izkušnji.

Kateri piškotki se nameščajo ob obisku naše spletne strani?

V spodnji tabeli so opisani piškotki, ki se nameščajo ob obisku našega spletnega mesta.

 

Piškotek

Ime piškotka

Namen

Kdaj se izbriše

Piškotek, nujen za delovanje spletne strani

language

Piškotek omogoča prikaz strani v izbranem jeziku.

2 leti po namestitvi/posodobitvi

Piškotek ASP.NET  

.ASPXANONYMOUS

Razlikuje med posameznimi obiskovalci spletne strani. Posameznemu obiskovalcu dodeli anonimizirano številko in preko te sledi obiskom strani in seji tega obiskovalca.

2 leti po namestitvi/posodobitvi

Piškotek DNN

dnn_IsMobile

Ta piškotek izdaja DNN in je potreben za funkcionalnost spletnega mesta.

Ko zaprete brskalnik

Piškotek DNN

disablemobileredirect

Onemogoci preusmeritve, ko je zaznana mobilna naprava.

Ko zaprete brskalnik

Piškotek DNN

disableredirectpresist

 Shrani piškotek z 20-minutno življenjsko dobo, ki oznacuje, da preusmeritve niso dovoljene.

20 min

Google analitika

_utma

Razlikuje med posameznimi uporabniki in sejami. Posameznemu iskalniku dodeli anonimizirano številko, da lahko sledi številu obiskov in vsebuje podatke o času obiska.

2 leti po namestitvi/posodobitvi

Google analitika

_utmb

Piškotka _utmb in utmc_ delujeta družno.  Prvi beleži čas prihoda na stran, drugi pa odhoda s strani.

30 minut po namestitvi/posodobitvi

Google analitika

_utmc

Piškotka _utmb in utmc_ delujeta družno.  Prvi beleži čas prihoda na stran, drugi pa odhoda s strani.

Po koncu seje brskalnika

Google analitika

_utmz

Piškotek beleži s katerega mesta je obiskovalec prišel na našo spletno stran, kateri iskalnik in katero ključno besedo je uporabil, katero povezavo je kliknil in geografsko lokacijo ob obisku spletne strani. Na ta način je znano kateremu viru, mediju in ključnim besedam se lahko pripiše zasluge za dosego cilja obiskanosti spletne strani.

6 mesecev po namestitvi/posodobitvi

Google analitika

_utmv

Piškotek se namesti vkolikor v Google analitiki uporabljamo uporabniško določena poročila z namenom po meri narejene segmentacije. Piškotek se namesti z namenom, da analitika lahko razporedi obiskovalca.

2 leti po namestitvi/posodobitvi

 

Novo mesto, 22.05.2018